Altijd op zoek naar een nieuw dieet? Je wil last minute graag nog wat extra kilootjes kwijt? Je denkt dat een sixpack je wel goed zou staan? Maar je wil resultaten zonder al te veel moeite?

Begin je te panikeren nu de zomer in aantocht is? De tijd dringt. Al uren staan zweten in de fitness? Of tientallen absurde diëten geprobeerd? Vergeet het allemaal, afzien is helemaal niet nodig.

Diëten kan ook leuk zijn!

Maak kennis met het Seamen dieet: de slappe lach

Wat heb je nodig?

  • Enkele van je beste vrienden, collega’s, maten,… Neem zeker één of meerdere mannen mee. Mannen zijn baby’s en hebben de meest absurde humor. Perfect!
  • Een place to be voor de avond: café, restaurant, gezellig thuis, op straat,…
  • Een vleugje alcohol helpt ook altijd: pintjes, wijn, cocktails,…

De belofte: je gaat je buikspieren intensief trainen.

Klaar?

Hoe werkt het?

Spreek op een vrijdagavond, zaterdagnamiddag of de zondag af met je besties. Of ’s avonds in de week. Een terrasje, naar je stamcafé, een hapje eten in je favoriete restaurant, of zelfs naar de McDonalds. Alles kan!

De plaats en het tijdstip spelen niet zo’n rol. Maar hou er wel rekening mee dat jullie luidruchtig zullen zijn, heel luidruchtig. Een poepchique restaurant of stille cocktailbar is misschien niet de place to be om aan je summerbody te werken.

Eet en drink zoveel je wilt: borrelnootjes, chips, ontelbare aantallen pintjes of wijntjes… Allemaal geen probleem zolang jullie constant de slappe lach hebben. Voel je je buikspieren opspannen en ontspannen tijdens het lachen? Geef toe, het is een heuse work-out. Hello platte buik en summerbody!

Het plezantste van allemaal? Het Seamen dieet doe je gewoon het ganse jaar door. En dan nog samen met je beste vrienden! Kan het nog beter?

Het Seamen dieet… dat is diëten zonder afzien, eten en drinken wat en hoeveel je wilt én altijd plezier maken. Waarom probeer je het niet zelf eens?