Een Temptation Island editie met senioren… Zou jij kijken? Ik waarschijnlijk wel. Vooral uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat onze oma’s en opa’s ook nog eens graag van bil gaan. En ze dat verdienen. Want je mag het ontkennen zoveel je wil; ze doen het ook nog. Hoogstwaarschijnlijk zelfs in de zetel waarin jij afgelopen zondag zat.

In hun tijd was er nog geen Temptation Island. Nee, het dichtste bij Thailand waar onze opa’s misschien wel raakten, was Vietnam voor de Vietnamoorlog. Tenminste, als ze om een of andere reden voor het Amerikaanse leger vochten. Of wie weet wel voor de Russische of Chinese kant. 

Maar deze blog gaat niet over die oorlog. Het gaat over de nieuwe editie van Temptation Island. Het 12de seizoen al. De inschrijvingen zijn ondertussen begonnen. Dus als je zin hebt… Schrijf je in voor Temptation Island 2020.

Nieuw concept: Temptation Island voor senioren

Maar, omdat de vorige Temptation Island editie de saaiste ooit was, vinden we het hoog tijd om het over een andere boeg te gooien en het concept iets te veranderen. Niets drastisch hoor. Gewoon de leeftijd van de deelnemers wat opkrikken.

I.p.v. twintigers, 60-plussers. Zie je het al voor je? Een combinatie van Hotel Römantiek en Benidorm Basterds. Maar dan met drank, rock ‘n roll muziek en hopelijk wat actie. Want we bleven dit jaar wat op onze honger zitten. OnsMilou stelde teleur.

Dus… Een Temptation senioreneditie. Oudjes die helemaal losgaan en feesten zoals beesten. Omdat ze het kunnen. De helft van hun kennissen en vrienden zijn toch dood. Die gaan dus niet oordelen. En daarnaast… Wat hebben ze nog te verliezen? Ze moeten leven nu ze nog kunnen!

En hun kinderen? Die hebben niets te zeggen. Anciënniteit. Levenservaring. Wanneer je ouder bent, mag je doen wat je wil. Geen verantwoording nodig. En de kleinkinderen? Als die oud genoeg zijn, vinden ze het cool. 

Dus wat denken jullie? Een goed idee? Zou jij kijken?

Tip: Temptation Island Vips met Pommeline en Fabrizio is vanaf september te zien op Vijf! Back to Drama Island!