Het 2de seizoen van Temptation Island is begonnen! En deze reeks belooft heel wat spannender te worden dan het vorige Temptation Island seizoen. En wel om deze 5 redenen:

1. De deelnemers zien er niet te vertrouwen uit

Toen we Damian en Quentin voor de eerste keer zagen tijdens de koppelvoorstelling, gingen er direct alarmbellen af. Trouble. Drama. Niet te vertrouwen. Kortom, geen relatiemateriaal.

Het is de manier hoe ze kijken, zich gedragen,… Nee, wij hebben geen goed gevoel bij deze heren.

2. Het zijn al VIPS

Wat ons vooral opviel aan het vorige ‘reguliere’ Temptation Island seizoen was dat de deelnemers vooral meededen om bekend te worden. De deelnemers letten constant op hun woorden en daden, en er gebeurde dus niets. He-le-maal niets. Want ja, hun mediacarrière moest nog beginnen. Waarom zou je die dan al verpesten door je vriend of vriendin op tv te bedriegen?

De koppels in Temptation Island VIPS zijn al bekend. Doen ze mee om hun relatie echt te testen of zijn ze toch ook op zoek naar wat extra publiciteit en nieuwe Instagram volgers?

3. Deelnemers uit ‘Ex On The Beach’

‘Ex On The Beach’ is waarschijnlijk het meest marginale programma ooit. Of het hoort toch in de top 5 op een prominente plaats. Dé ideale plek om deelnemers te vinden die gek genoeg zijn om aan (foute) reality shows mee te doen, zoals koppel Quentin en Channah en verleidster Lie.

Deze 3 hebben hun streken al eens getoond op tv, en zullen het dus hoogstwaarschijnlijk opnieuw doen. Geen schroom. Veel drama. We like!

4. Ze gaan tijdens aflevering 1 al helemaal los

Damian en Shirley waren tijdens de opnames blijkbaar al niet meer samen en hebben dus niets te verliezen. Fabrizio breekt op avond 1 al zijn belofte om niet als laatste op te blijven. De drank vloeit rijkelijk en deelnemers kennen geen schaamte. Het ideale recept voor problemen! Yes!

5. Alles staat al op internet

Spoiler-alert! Temptation Island VIPS werd in Nederland al uitgezonden op Videoland waardoor je alles al online vindt. Wie gaat de mist in, welke koppels overleven de ultieme relatietest en wie doet wat met wie?

Google gewoon ‘Temptation Island VIPS’ en je krijgt antwoorden op al je vragen.

Waarom wij kijken? Omdat kijken naar een stelletje marginalen die compleet niets aan het doen zijn met hun leven ons wel beter doen voelen. Het is een guilty pleasure. En hoe meer drama, hoe liever want Temptation Island 2019 was slaapverwekkend.