Condooms gebruiken we natuurlijk hoofdzakelijk om veilig te vrijen. Dat hoeven we jullie niet uit te leggen. Maar wist je dat je veel meer kan doen met een condoom?

Dus, heb je nog een condoom in je portemonnee zitten waarvan de vervaldatum snel nadert? Of een ganse lade vol in je nachtkastje? En een stevig potje gerampetamp zit er de komende dagen of weken niet in? Gooi ze niet weg, want je kan er nog heel wat slimme en handige dingen mee doen!

Condooms gebruiken: 7 creatieve manieren die je nog niet kende

1. Waterballonnengevecht

Yes! Ideaal voor tijdens een BBQ dit weekend, want het wordt weer warm! Wie krijgt de eerste condoom waterballon in zijn gezicht?

Of blaas de condooms op als ballon. Perfect voor een fout vrijgezellenfeestje, want condooms = penissen. En dat thema komt sowieso aan bod.

2. Fruit bewaren

Een vestje voor je lievelingsfruit zodat het langer bewaart.

Kies wel een condoom zonder glijmiddel, ander wordt je aubergine, banaan, perzik of pruim heel erg glibberig en nat.

3. Katapult

Condooms zijn super elastisch en sterk. Dat moet ook zodat ze niet scheuren tijdens de wilde seks. Knoop het rubbertje met beide uiteinden aan een Y-vormige tak, en tadaa…. Je eigen katapult is klaar! Schieten maar!

4. Stressbal

Te veel stress? Je kan je niet ontspannen? Vul een condoom met een zacht, kneedbaar materiaal zoals zand, mousse, isomo, klei of zelfs water. Of om het even wat je thuis vindt en kan gebruiken. Knoop het condoom toe en kneden maar. Weg stress!

5. Badmuts

Net een permanent in je haar laten steken? Of je haar gekleurd en je wil je nog wat langer genieten van je nieuwe kleurtje? Trek een condoom over je hoofd. Instant badmuts! Yay, douchen of zwemmen zonder dat je haar nat wordt!

6. Waterproof gsm

Je smartphone écht waterproof maken? Steek hem in een condoom en knoop toe. Condooms zijn zodanig gemaakt dat er niets uit ontsnapt, maar ook dat er niets inkomt. Perfect!

Een poolparty? Een dagje strand? Geen nood, water maakt geen schijn van kans.

7. Icepack

Iets te ruw geweest? Je hoofd gestoten tegen het hoofdeinde? Of een verkeerde beweging gemaakt en uit het bed gevallen tijdens een stevig potje seks? Geen nood! Vul een condoom met wat water en leg die in de diepvriezer. Enkele uren later is je homemade icepack klaar!

En jij? Waarvoor ga jij je oude condooms gebruiken?