Iedereen is wel eens een cockblocker. Willen of niet. We doen het allemaal bewust of onbewust. En vaak dan nog eens bij onszelf ook.

Geen idee wat een cockblocker is? Laura uit het afgelopen Temptation Island seizoen is een tekstboek voorbeeld van een cockblocker. De verleiders hadden geen schijn van kans bij onsMilou.

Een cockblocker is dus iemand die voorkomt dat een persoon seks heeft of andere seksuele handelingen doet. Het grote probleem is dat we ook onszelf geregeld cockblocken.

Huh? Wanneer dan vraag je je af?

Wel, hieronder 9 situaties wanneer je zelf een cockblocker bent en je je eigen seksleven buitenspel zet.

Stip op nr. 1: te veel alcohol drinken

Een cocktail hier, een pintje daar. Nog wat wijntjes erbij en dan nog wat pintjes om het af te leren. Alcohol en seks gaan niet samen. Je doet domme dingen, je weet niet waar je uitkomt, je kotst je partner helemaal onder en de man krijgt hem niet omhoog. Of erger nog: je valt in slaap.

2. Oeps, condoom vergeten!

Ook wij zijn volledig voor veilig vrijen. Bereid je dus voor en zorg dat je een paar condooms op zak hebt! Want geen condoom is geen actie vanavond.

3. Ahja, ik ben ongesteld

Echt gebeurd. Even in the heat of the moment vergeten dat je je regels hebt. Bummer. Sommige mannen maken hier geen probleem van, maar bij mij is dit een no go!

4. Jezelf beter voorstellen dan je eigenlijk bent

Liegen is not done. Vroeg of laat komen je leugens en verzinsels uit. Lul je er dan maar uit. Good luck!

5. Blut zijn

Je staat er op om de rekening te betalen? Maar dan blijkt dat je geen geld bij hebt of je bankkaart geweigerd wordt omdat je saldo op is? Grote afknapper en een heel gênante situatie.

6. Eeuwig twijfelen

Twijfel jij over alles? Wik en weeg je elke keuze die je moet maken? Denk jij veel te veel na over alles wat je doet? Stop daarmee, want je date heeft daar geen tijd en geduld voor.

Duurt het te lang vooraleer je een beslissing neemt? Te laat, je date is weg en daarmee ook je kans op – wie weet – het beste orgasme ooit.

7. Privédetective spelen op social media

Je gaat vanavond op date? Weersta de drang om je date volledig te screenen op Facebook, Instagram en andere social media. Akkoord, je wil alles van hem/haar weten, maar vraag dat dan gewoon tijdens de date!

Niets zo gênant als wanneer je gesprekspartner merkt dat je eigenlijk alles al over hem of haar weet. En je dan vraagt hoe dat komt.

8. Denken dat de wereld alleen maar om jou draait

Ikke, ikke, ikke! Iemand die alleen maar aan zichzelf denkt is niet sexy. Schrik er dan ook niet van wanneer je date niet met je mee wil of er geen tweede date komt.

Tijd om aan jezelf te werken en eens wat meer aan je medemens te denken!

9. Zijn of haar naam vergeten

Tijdens je date de naam van je gesprekspartner vergeten. Of erger nog, tijdens de seks de naam van iemand anders schreeuwen. Instant gedaan met de pret. Geloof ons maar.

Kortom, een cockblocker is dus even effectief als anticonceptie, maar dan zonder het plezier en genot!

Leg je de verantwoordelijkheid liever niet bij jezelf? Dan is een cockblocker meenemen een goeie optie. Je vindt er zeker eentje in je vriendengroep.