Hey, de pagina heet seamen, onvermijdelijk dat het ooit eens over zaad moest gaan dus. Bij deze.

Blowjobs, don’t we all love them? En dan spreek ik heus niet enkel voor de boys. Niks leuker dan je boyfriend te zien genieten. En met een beetje skills krijg je na een geslaagde sessie ook nog eens een cadeautje: een warm shotje piemelmelk. Santé!

Jep, slikken dus. Want sperma is supergezond. Het goedje bevat tal van voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen. Jammer genoeg smaakt niet elk zaad even lekker. Maar dat heb je zelf in de hand! Wat je eet en drinkt bepaalt mee de smaak van je zaad. Lees hieronder wat je zoal kan doen om een heerlijk sapje te verzekeren.

  1. Stop met roken

Roken doet je sperma letterlijk naar asbak smaken. Kom dus niet klagen als je partner niet bijzonder veel dorst heeft. Of ga zelf een asbak uitlikken.

2. Wees zuinig met alcohol en koffie

Ook alcohol en koffie geven je slagroom een muffe, bittere smaak. Denk dus aan de gevolgen de volgende keer je liters koffie of bier naar binnen kapt.

3. Drink sloten water. Sperma bestaat voor een groot deel uit water dus hoe meer water je drinkt, hoe minder sterk de smaak.

4. Eet zoet fruit. Ananas, kiwi en mango bijvoorbeeld. De natuurlijke suikers maken je kwakje heel wat zoeter.

5. Kruidig eten versterkt de zweetgeur. Ook maar laten voor wat het is dus.

6. Vermijd zuivelproducten. Die mogen dan wel heel erg goed voor je zijn, ze maken je piemelsaus zuur. En wat doen we met zure melk? Juist ja, weg ermee!

7. Vlees en vis zorgen dan weer voor een erg zoute of vissmaak. Al eens een slok zeewater binnengekregen? Niet zo aangenaam, hé?

8. Say no to fastfood. Tenzij je je melk graag bitter hebt. In that case, go ahead.

9. Zwavelrijk voedsel zoals eieren, broccoli en bloemkool versterkt de smaak and not in a good way.

10. Opteer voor een van deze secret ingredients: kaneel, peterselie, pepermunt, citroen, cranberry en selder doen wonderen voor de smaak van het witte goedje.

Met deze tips word jij gegarandeerd de trotse bezitter van het gouden zaad!

Toch niet geholpen? Tja, het wordt wellicht nooit iets dat je graag in je frigo zou hebben om elk moment van te kunnen genieten. Het is wat het is. Don’t like it? Spit.