Dierenprints… You love them or you hate them. Wij zijn fan, op enige voorwaarde dat de prints alle eer aangedaan worden. En dat kan alleen maar met de juiste outfits. En met mate. Altijd.

Nu de zomersolden afgelopen zijn, kijken we allemaal uit naar de herfst… En wat zien we? Dierenprints! Maar het gaat verder dan luipaard, slang en zebra. We overlopen alle prints die jij ook in je kast moet hebben. Welkom in de dierentuin!

Luipaard: de klassieker

De luipaardprint is dé klassieker onder de dierenprints. Je komt hem overal tegen in verschillende vormen (kleedjes, broeken, schoenen,…), verschillende patronen én in verschillende kleuren. Rood, geel, groen… Het kan allemaal. Ben je niet helemaal zeker hoe je de luipaardprint goed combineert? Hier zijn onze 5 tips om dierenprints stijlvol te dragen.

Zebra: voor wie de luipaard beu is

Move over, luipaardprint! De zebra neemt het over. Je zag deze print eerst in de klassieke zwart-wit gestreepte vorm, maar durvers kiezen voor een zebraprint in het oranje of zelfs groen!

Slang: smakeloos of toch cool?

Opgelet, slangenprint is moeilijk te combineren. Je look kan er bovendien heel snel smakeloos uitzien. Ben je niet helemaal zeker van je stuk? Maar je wil de slangenprint toch proberen? De juiste accessoires voegen subtiel een vleugje slang toe aan je outfit. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere dierenprints: tijger, giraf, zebra,… Probeer het eens met een riem of oorbellen!

Tijger: raaaaaawr

Nog een katachtige die in onze kleerkast hoort: de tijger. Deze dierenprint lijkt sterk op de zebra, maar outfits blijven in de tinten oranje, geel, oker en bruin. Ben je een herfsttype? Dan zijn de warme kleuren van de tijgerprint perfect voor jou! Subtiel of alle the way… Dat kies je zelf.

Giraf: abstract en super draagbaar

Afrikaanse prints zijn naast de luipaard, zebra en krokodil goed vertegenwoordigd in onze outfits deze herfst en winter. Lijkt de abstracte girafprint je wat? Je bent niet de enige!

Krokodil: alleen maar bij schoenen? Nee hoor!

De krokodillenprint kennen we natuurlijk al van de handtassen, riemen en schoenen in imitatie krokodillenleer. Heb je zin in iets nieuws mét krokodillenprint? We zien deze herfst en winter ook tops, rokjes, kleedjes en broeken met deze dierenprint.

Koe, want het moeten niet altijd wilde dieren zijn

Op zoek naar een gesofisticeerde, abstracte dierenprint? Dan is de koeprint iets voor jou! Deze print is makkelijker te combineren dan de luipaardprint en draag je overal. Ook op het werk.

Schildpad: niet enkel voor accessoires

En tot slot, de schildpad. Deze dierenprint zie je vaak terug bij de accessoires: zonnebrillen, schoenen en de schakels op handtassen of bikini’s. Maar de creatieve print kan ook op een kleedje of top.

Zin gekregen om dierenprints te shoppen? Welke is jouw favoriet?