Ga je deze zomer naar een festival? Rock Werchter, Dour, Gentse Feesten, Tomorrowland, Dranouter, Pukkelpop,… Of bezoek je ze allemaal? En ben je nog op zoek naar dé festival outfit? Stop met panikeren en zoeken!

Want wat heb ik heel toevallig gevonden in de ALDI folder van deze week? De limited edition ALDI festival shirts. Mét opdruk van de supermarkt haar meest iconische merken.

River cola, Golden Power energiedrank, Buval pintjes en de Olé Leo koekjes zullen deze zomer alom vertegenwoordigd zijn op de festivalweide! Steel de show!

De festival outfit van deze zomer: ALDI t-shirts
© ALDI – De ALDI festival shirts van Buval, Golden Power, River en Olé.

Combineer je ALDI festival shirt met een (jeans) short of broek en je festival outfit is compleet! Er zijn 2 t-shirts voor mannen (maat S tot L) en 2 ontwerpen voor vrouwen (maat XS tot M). Wil je als vrouw toch een Buval ALDI festival shirt dragen? Ga je gang, wij oordelen niet en het zal er waarschijnlijk nog cool uitzien ook.

“Maar buitenlandse festivalgangers gaan mijn outfit niet snappen?”, vraag je? No worries, ALDI winkels in Nederland, Duitsland, Frankrijk en co verkopen ook River en Golden Power! En dan nog… Moet een outfit altijd begrepen worden? Jij mag op festivals gewoon lekker je zin doen en dragen wat je wilt, zolang het geen witte sportsokken in slippers zijn. Zien en gezien worden is de boodschap!

Waarom een ALDI festival shirt kopen?

De ALDI huismerken hebben altijd al een minder goed imago gehad. Ze zijn marginaal, hoor je velen zeggen. Maar marginaal en kitsch is hip. En net daarom is het dragen van de ALDI festival shirts grappig, ironisch en cool. Durf jij het aan?

De t-shirts zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar in de ALDI winkels in de maten S tot L voor mannen en XS tot M voor vrouwen! Voor slechts € 4,99! Wees er op tijd bij, want als dit net zoals andere aanbiedingen een tijdelijke product is, kan de voorraad snel op zijn. First come, first serve.

Kleine preview? Bekijk de ALDI festival shirts.