In een vorige blog kon je al lezen waarom sperma goed voor je is. Een Parijs parfummerk heeft dat ook begrepen. Ze hebben een geurtje ontwikkeld dat ruikt naar… sperma.

Ja, je leest het goed. Het parfum heeft letterlijk de geur van seks: een combinatie van bloed, zweet, sperma en speeksel. Alle soorten lichaamssappen dus, vandaar ook de de naam: Secretions Magnifiques.


Magnifiek? Wij stellen ons daar toch vragen bij. Is de bedoeling van parfum nu net niet om goed te ruiken? En dat kan toch onmogelijk het geval zijn met de hierboven vernoemde combinaties? Waarom zou een mens in godsnaam naar sperma willen ruiken? Mogelijke verklaringen:

Het is origineel

Om niet de zoveelste in het rijtje te zijn met hetzelfde conservatieve geurtje, maar iets speciaals te hebben dat niemand anders heeft. Newsflash: daar is een reden voor. Je stinkt.

via GIPHY

Je krijgt er zin van

De geur doet aan seks denken, waardoor het lustopwekkend zou zijn, al kan ik wel een pak aangenamere manieren bedenken die hetzelfde effect hebben.

via GIPHY

Uit nieuwsgierigheid

Velen schaffen het waarschijnlijk aan uit nieuwsgierigheid. Tip: lees vooraf enkele reviews, als die aangeven dat je ervan moet kokhalzen, is het misschien toch niet de moeite. Tenzij dat je ding is natuurlijk, ga je gang.

via GIPHY

Het parfummerk Etat Libre d’Orange staat bekend om zijn onconventionele aanpak. Ze flirten constant met het aanvaardbare. Wat hen betreft zijn er geen beperkingen over wat als parfum beschouwd kan worden. Ze balanceren op de dunne lijn tussen schoonheid en afkeer. We moeten toegeven, saai is het allerminst.

Benieuwd? Je kan het parfum bestellen via de website. We moeten je wel waarschuwen, goedkoop is het ook al niet, met 90 euro voor een flesje van 50 ml. Of probeer een van de 33 andere gewaagde geurtjes, want het merk beschikt over een volledig assortiment.